Lokale
brouwers
onder één dak

bierbrouwen-icon

Brouw je bier
bij BeerSelect

Welkom
bij BeerSelect

Met onze geavanceerde brouwinstallaties zijn we bij BeerSelect gespecialiseerd in het brouwen en bottelen in opdracht. Onze brouwingenieurs vertalen jouw recept naar een groter brouwvolume en kunnen je ook helpen bij de ontwikkeling van je eigen, unieke receptuur. Met ons kwaliteitssysteem en transparante service zijn we de brouwerij waar jij je thuisvoelt.

Professionele
brouwerij in Gent
State-of-the-art, dubbele brouwinstallatie en automatische bottellijn voor flessen, blikken en vaten.
Flexibel
Van traditionele bieren tot de de meest creatieve recepten: we brouwen het allemaal met vakmanschap. We delen onze kennis graag met jou!
Constante kwaliteit
Met ons interne kwaliteitssysteem en laboanalyses gaan we voor een continue verbetering van jouw bier.

Productieondersteuning voor ambachtelijke brouwers

Veel lokale brouwerijen van craft beer barsten vandaag uit hun voegen. Met onze brouwerij vertalen we hun originele recepten naar een groter volume. We waarborgen een constante smaak en kwaliteit. Op die manier gaan ambacht en professionalisme bij BeerSelect hand in hand.

BeerSelect als kwaliteitslabel

Ons team van meesterbrouwers, brouwingenieurs en biochemici vormt met zijn jarenlange ervaring een referentie in de bierwereld. Van glutenvrij tot biologisch of van fruitbier tot bier met hergisting op fles: onze kwaliteit staat centraal.

Kleine brouwers en bierfirma’s beschikken vaak niet over de tijd en middelen om een eigen, grote brouwerij te beginnen. Bij BeerSelect staan we klaar als productiepartner van iedereen met een liefde voor craft beers.

Pers & blog

Tietje

Hoe breng je je eigen bier op de markt?

Droom je ook al je hele leven van een eigen bier? Ben je al enkele weken aan het hobbybrouwen? Of wil je gewoon jouw streekbier kunnen bestellen op café? Hieronder gidsen wij jou hoe je je eigen bier bekomt en het op de markt kan brengen. We spreken over recepten en het brouwen van je bier tot het bouwen van een merk. Daarnaast vertellen we je ook hoe wij als BeerSelect je hierbij kunnen ondersteunen.

Lees verder →

Je eigen bier laten brouwen?

Download onze Tips & Tricks om succesvol een eigen bier te lanceren

Bedankt voor je interesse! Download hier

Door je e-mailadres op te geven ga je akkoord met ons privacybeleid.

WELKOM BIJ

Oud genoeg om bier te drinken?

Je moet 18 jaar zijn om onze website te bezoeken