Schenk een bierervaring als relatiegeschenk
Close
Bier alsmaar populairder bij vrouwen!
Associeert u bier enkel met mannen? Think again. De stijgende populariteit bij vrouwen is al een hele poos aan de gang in België. Echter denken veel mensen nog steeds dat bier een mannendrank is. Hieronder tonen we aan waarom dat dit vooroordeel achterhaald is.

Bier populair bij vrouwen
Een onderzoek uit 2015, uitgevoerd door het onderzoeksbureau IPSOS, duidt aan dat ongeveer 3 op 4 vrouwen af en toe bier drinkt. Waarvan 40% dit zelfs wekelijks doet!

Zo vertelt het onderzoek ons dat vrouwen tegenwoordig liever nieuwe biersoorten ontdekken en dat ze niet langer enkel het vertrouwde 'kriekje' drinken. Vrouwen die regelmatig bier drinken, grijpen trouwens eerder naar speciaalbieren dan naar fruitbieren.

Deze resultaten worden bevestigd door een onderzoek gedaan in opdracht van VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing). Daar concludeerden ze dat maar liefst 1 op 3 vrouwen vaak bier drinkt.
Hoe beïnvloedt dit de biermarkt?
Veel brouwerijen weten dit al langer dan vandaag. Zo merken ook wij dat steeds meer vrouwelijke bierliefhebbers onze smaakervaring erg op prijs stellen!

Tegenwoordig wordt er meer en meer aandacht besteed aan de esthetiek van bierglazen en lanceren brouwerijen vernieuwende, zware bieren.
Veel van deze ambachtsbieren zijn dan ook populair bij zowel mannen als vrouwen.

Door deze groeiende populariteit zorgden ook wij voor een gevarieerde en toegankelijke selectie speciaalbieren.
Bier is voor iedereen!
Tegenwoordig is het duidelijk dat bier door de meerderheid van de Belgen regelmatig gedronken wordt en dat dit dus zeker niet afhangt van het geslacht. Integendeel, bier brengt mensen samen en er is géén plek voor vooroordelen in de biersector.

Dit maakt onze degustatieboxen een ideaal eindejaarsgeschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw klanten of personeel.
SEPTEMBER 17, 2018

Een bierervaring als eindejaarsgeschenk
Een gepersonaliseerd relatiegeschenk met een unieke selectie speciaalbieren
Made on
Tilda