Geitenkaas vergezeld met zalmeitjes,
komkommer en appelwortel
(Recept door Wouter Vandegehuchte)
Ingrediënten
2 schijfjes zachte geitenkaas
1 komkommer
1 eetlepel zalmeitjes
1 appelwortel (yacon)
Zeezout
Dille
Bereidingswijze
1
Schil de komkommer en maak daarna met de dunschiller lange flinterdunne
sneden van de komkommer.
2
Kruid de sneden heel licht met zeezout en rol ze op.

3
Schil de appelwortel en snij er dunne staafjes van.

4
Dresseer de zilte komkommer op het geitenkaasje met de zalmeitjes en de
appelwortel. Werk af met een takje dille.
5
Serveer met Toria Blond als aperitiefbier.



Dit receptje is ideaal als voorgerecht in een menu. Serveer de Toria Blond fris genoeg (6°C) en laat je smaakpapillen hun werk doen. Smakelijk!

Made on
Tilda