Laat je eigen bier brouwen bij BeerSelect in Gent

Interesse in onze prijzen en mogelijkheden? Contacteer me via mathieu.deschuyter@beerselect.be of op +32 476 67 80 74

bierbrouwen-icon

Brouw- en bottelservice

Brouw- en bottelservice

Met onze gloednieuwe brouwinstallaties in Gent zijn we gespecialiseerd in het brouwen en bottelen voor derden - dus ook voor jou!

Flessen, fusten en blikken

Flessen, fusten en blikken

Onze GEA-Vippoll afvullijn is uitgerust om zowel flessen als blikken af te vullen met een capaciteit van 12000 flessen per uur.

Verpakking & accijnsregeling

Verpakking & accijnsregeling

Ons team begeleidt je van A tot Z, zodat je met een gerust hart naar de markt kunt gaan.

Ervaren brouwteam

Ervaren brouwteam

Onze geroemde kwaliteit is gebouwd op een combinatie van grondstoffen, recepten en ons ervaren team.

Laboanalyses

Laboanalyses

Organoleptische, microbiologische en fysicochemische analyses.

Bio-certificaat - Glutenvrij - Sour ales

Bio-certificaat - Glutenvrij - Sour ales

We brouwen een breed spectrum aan bierstijlen. Ook ciders, alcoholvrij bier en hard seltzers behoren tot de mogelijkheden.

Jouw professionele contractbrouwerij, helemaal uitgerust voor ambachtelijk bier.

Denk je aan een eigen bier? Of heb je al een bierfirma of microbrouwerij en zoek je uitbreiding van je productiecapaciteit?

Dan ben je bij BeerSelect aan het juiste adres. Je kunt je eigen bier laten brouwen in onze spiksplinternieuwe installaties in Gent. Onze ervaren brouwmeesters helpen je graag met de verfijning van je bestaande recept of de ontwikkeling van een nieuw ambachtelijk bier.

Wil je als ondernemer of met je vereniging een eigen bier op de markt brengen? Of ben je als bierliefhebber al even aan het sleutelen aan je recept of biermerk en wil je het op grotere schaal laten brouwen? Bij BeerSelect zijn we gespecialiseerd in het zogenaamde contractbrouwen of huurbrouwen.

“Als kleine brouwer of bierfirma beschik je vaak niet over de tijd of middelen om een eigen, grote brouwerij op poten te zetten. Je eigen bier brouwen in een contractbrouwerij is dan ook de geknipte oplossing. Geen idee waar te beginnen? Twijfel je nog hoeveel liter bier wilt brouwen? Neem contact op en we helpen je met veel plezier verder.”

Download onze Tips & Tricks om succesvol een eigen bier te lanceren

Integriteit en transparantie

Dankzij onze twee brouwhuizen kunnen we jouw eigen speciaalbier ook in kleine volumes brouwen. We garanderen daarbij dat we jouw bier helemaal afleveren volgens jouw eigen recept. Daarnaast werken we samen met de Universiteit Gent voor geregelde kwaliteitscontroles en labotests. Brouwers zijn bij ons altijd welkom om te komen proeven, kijken of gewoon om hallo te zeggen!

Veelgestelde vragen

Bij contractbrouwen of huurbrouwen lever je als koper een recept aan een huurbrouwerij, die als leverancier dienstdoet. Op die manier geef je het brouw- en verpakkingsproces uit handen en hoef je zelf geen dure apparatuur aan te schaffen.

De brouwtijd hangt af van de bierstijl en de brouwmethode. Samen bespreken we de gepaste afleverdatum. Omdat bier een artisanaal natuurproduct is, reken je meestal best op zo’n zes weken.

Kort en bondig: nee! Je hoeft zelf geen ingrediënten aan te leveren. Ons BeerSelect-team garandeert je verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Die zitten netjes inbegrepen in de totale brouwprijs. Beschik je over speciale eigen ingrediënten of vraagt je bier om een ongebruikelijk adjunct of hoptype, dan vertel je dat gewoon aan onze bierspecialisten.

We kunnen vrijwel alle stijlen van bier brouwen. Enkel wilde gisten gebruiken we niet in onze brouwerij. Heb je speciale noden of wensen? Onze bierconsulenten luisteren graag naar jouw verhaal tijdens het intakegesprek.

De smaak van een bier hangt af van een heleboel variabelen. Met onze gloednieuwe installaties en vakkundige brouwmethodes zorgen we voor een constante smaak en kwaliteit van jouw bier. We bespreken je recept samen met onze ervaren brouwmeesters, voor de beste toepassing in onze installaties.

Interesse om je eigen bier te laten brouwen? We delen je enthousiasme! Wij nodigen je dan ook graag uit voor een rondleiding in onze brouwerij. Daarnaast geven we je graag productie- en commercieel advies.

Je eigen bier brouwen is een spannende onderneming! Jij levert het recept aan, en ons team van experts brouwt het bier voor jou. Omdat we onze transparantie hoog in het vaandel dragen, kun je op aanvraag ook aanwezig zijn op de brouwdag. Daarnaast geven we je ook de kans om je bier te komen proeven in lagering of voor afhaling.

Tevreden klanten

Over BeerSelect

Met BeerSelect ondersteunen we gepassioneerde brouwers in het brouwen van creatieve en unieke ambachtelijke bieren. We brouwen bier op maat, helemaal volgens jouw recept. Zo innoveren we samen onze geroemde Belgische biercultuur!

We zijn de ideale partner voor startende hobbybrouwers, groeiende microbrouwerijen en bierfirma’s.

Aan de hand van een intakegesprek geven we lokale brouwers ook algemeen productie- en commercieel advies.

Bedankt voor je interesse! Download hier

Door je e-mailadres op te geven ga je akkoord met ons privacybeleid.

WELKOM BIJ

Oud genoeg om bier te drinken?

Je moet 18 jaar zijn om onze website te bezoeken