Schenk een bierervaring als relatiegeschenk
Close
Welk bierglas gebruiken?
Het kiezen van een gepast glas bij bier geeft niet enkel een betere visuele presentatie maar is ook belangrijk voor de smaakbeleving! Er is een reden dat de meeste bieren hun eigen glas hebben.
Algemene vorm van het glas

In het algemeen let je er best op dat je glas in het midden rond/bol is én dat het vernauwt naar de rand toe. Enerzijds zorgt dit er voor dat je het bier gemakkelijk kunt walsen, anderzijds dat de aroma's en smaak goed bewaard blijven.
Geef een extra beleving met een bijgevoegd glaasje
De meeste bieren bevatten onderaan in het flesje een gistbodem. Je kan er dus voor kiezen dit apart te presenteren in een extra glaasje; het gistglaasje. Er wordt vaak gekozen dit apart te degusteren aangezien deze bodem een andere, vaak veel bitterdere, smaak bevat. Je zal opmerken dat deze gistbodem een pak meer troebel is dan de rest van het bier.
Onze persoonlijke aanrader!

Aangezien wij een groot belang hechten aan het correct presenteren van onze bieren, hebben wij ons eigen gespecialiseerd glas. Het BeerSelect Sommelier Glass heeft een ideale vorm voor het proeven van speciaalbieren.


Opgelet: Steek ons BeerSelect Sommelier Glass nooit in de vaatwasmachine want zo blijven er mogelijks zeepresten op zitten. In zo'n geval komt er minder schuim op uw bier!

Een bierervaring als eindejaarsgeschenk
Een gepersonaliseerd relatiegeschenk met een unieke selectie speciaalbieren
Made on
Tilda