Schenk een bierervaring als relatiegeschenk
Close
Steeds leukere geschenken op het werk
De tijd dat elke werkgever cava of pralines gaf aan zijn werknemers is voorbij. Tegenwoordig willen steeds meer zaakvoerders origineel uit de hoek komen. 'Een persoonlijk geschenk voor klanten of personeel werpt zijn vruchten af.', klinkt het.
Sommige cadeaus zijn passé
Uit ons onderzoek van vorig jaar bij 852 Vlaamse KMO's blijkt dat steeds meer bedrijven focussen op de band met hun klanten en personeel. Tegenwoordig is het organiseren van een nieuwjaarsreceptie echter niet voldoende. 'Mensen hebben het tijdens de eindejaarsperiode steeds drukker, waardoor het moeilijk is om hen te bereiken.'

64% van de bedrijven gaven al eens een bedrijfsgeschenk. De overvloed aan cadeaus en evenementen maakt het dan ook steeds lastiger om klanten of personeel op een leuke manier te bedanken. Daarom moet je er als bedrijf wel wat uitspringen met je relatiegeschenken.

Als je de onderstaande resultaten bekijkt, is het duidelijk dat traditionele cadeaus als cava, champagne of chocolade nog slechts door een kwart van de bedrijven gegeven wordt.

Wees persoonlijker en unieker
Een cadeau is pas echt geslaagd indien het origineel is en er moeite is ingestoken. Een persoonlijke beleving wordt bijna altijd beter ontvangen dan een typisch geschenk als een fles wijn of cava.

Bedrijven beseffen dat het belangrijk is om waardering te tonen aan zowel klanten als personeel. Een onpersoonlijk geschenk heeft dus meestal niet het gewenste effect en komt eerder over als een verplichting. Dit moet je vermijden!

Het is dan ook een logisch gevolg dat er meer en meer ingezet wordt op gepersonaliseerde geschenken. Het is een win-winsituatie want klanten en personeel voelen dat ze gewaardeerd worden én het helpt de branding van de werkgever door met deze leuke beleving geassocieerd te worden.

Good memories are priceless!
Laat je niet demotiveren
Het is jammer dat sommige bedrijven afstappen van het idee om bedrijfsgeschenken te geven, meestal omdat ze denken dat dit geen of amper effect heeft. Een onterecht statement, het probleem is meestal de lak aan moeite en originaliteit dat zo'n geschenk bevat.

Zeg nu eens eerlijk, iedereen houdt toch van een tof cadeau?
SEPTEMBER 17, 2018

Een bierervaring als eindejaarsgeschenk
Een gepersonaliseerd relatiegeschenk met een unieke selectie speciaalbieren
Made on
Tilda