Schenk een bierervaring als relatiegeschenk
Close
VOORBEELDCASESBELFIUS

Belfius is een 100% Belgische bank en verzekeringsmaatschappij en richt zich volledig op de lokale bankverzekeraars en onze samenleving.
Als trots Belgisch bedrijf, wouden ze uitpakken met een artisanaal streekproduct als bedrijfsgeschenk. Zo waren zij een van onze eerste klanten en zetten wij samen onze Belgische cultuur in de kijker!DOVY KEUKENS

Sinds jaar en dag is oprichter Donald Muylle duidelijk waarvoor Dovy Keukens staat: uw droomkeuken op maat maken. Door zich aan te passen aan wat de klant wilt, groeiden ze al snel uit tot een toonaangevende macht op de Belgische markt.
Een uniek product leveren is niet enkel hun sterkte, ook wij bij BeerSelect focussen daarop. Zo kon Dovy Keukens hun personeel en klanten verrassen met een geschenk dat net als hun keukens met liefde voor ambacht en maatwerk werd gemaakt.


TABAKNATIE

Gestart als Belgisch familiebedrijf is Tabaknatie uitgegroeid tot een van de marktleiders in hun sector.
Dit hebben ze mogelijk gemaakt door af te wijken van een klassieke relatie tussen klant en dienstverlener. Ze focussen zich op veel diepgaandere en duurzame partnerships, waar beide partijen beter van worden.
In de vorm van een persoonlijk geschenk, tonen ze hun waardering aan klanten en personeel.
Goede geschenken zijn namelijk ook een onderdeel van duurzame relaties!


ORBID

Orbid is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het zorgen voor duurzame groei bij bedrijven. Dit doen ze op basis van begeleiding op maat. Daar ligt dan ook de basis van hun succes; maatwerk.
Aangezien persoonlijke aanpak ook een van onze pijlers zijn, besloot Orbid samen te werken aan een gepersonaliseerd geschenk. Zo gaven ze naast persoonlijk advies ook een persoonlijk geschenk aan hun klanten.VOLVO (VAN KASTEREN) & RENAULT (GARAGE BAELE)

Ook in de automobielsector worden onze bedrijfsgeschenken gesmaakt. Bij verschillende garages van Volvo en Renault wordt bij de aankoop van een auto vaak een degustatiebox van ons gegeven. Zo kunnen de klanten van Van Kasteren en Garage Baele na het thuiskomen met de nieuwe auto, dit vieren met een BeerSelect-pakket!
SEPTEMBER 17, 2018

Een bierervaring als eindejaarsgeschenk
Een gepersonaliseerd relatiegeschenk met een unieke selectie speciaalbieren
Made on
Tilda