Schenk een bierervaring als relatiegeschenk
Close
VOORBEELDCASES


DOVY KEUKENS

Sinds jaar en dag is oprichter Donald Muylle duidelijk waarvoor Dovy Keukens staat: uw droomkeuken op maat maken. Door zich aan te passen aan wat de klant wilt, groeiden ze al snel uit tot een toonaangevende macht op de Belgische markt.
Een uniek product leveren is niet enkel hun sterkte, ook wij bij BeerSelect focussen daarop. Zo kon Dovy Keukens hun personeel en klanten verrassen met een geschenk dat net als hun keukens met liefde voor ambacht en maatwerk werd gemaakt.


TABAKNATIE

Gestart als Belgisch familiebedrijf is Tabaknatie uitgegroeid tot een van de marktleiders in hun sector.
Dit hebben ze mogelijk gemaakt door af te wijken van een klassieke relatie tussen klant en dienstverlener. Ze focussen zich op veel diepgaandere en duurzame partnerships, waar beide partijen beter van worden.
In de vorm van een persoonlijk geschenk, tonen ze hun waardering aan klanten en personeel.
Goede geschenken zijn namelijk ook een onderdeel van duurzame relaties!


ORBID

Orbid is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het zorgen voor duurzame groei bij bedrijven. Dit doen ze op basis van begeleiding op maat. Daar ligt dan ook de basis van hun succes; maatwerk.
Aangezien persoonlijke aanpak ook een van onze pijlers zijn, besloot Orbid samen te werken aan een gepersonaliseerd geschenk. Zo gaven ze naast persoonlijk advies ook een persoonlijk geschenk aan hun klanten.

SEPTEMBER 17, 2018

Een bierervaring als eindejaarsgeschenk
Een gepersonaliseerd relatiegeschenk met een unieke selectie speciaalbieren
Made on
Tilda