Wat vinden onze klanten van hun samenwerking met BeerSelect?

Interesse in de mogelijkheden en onze prijzen? Contacteer me via miel.bonduelle@beerselect.be of op +32 478 27 17 64

Beer I like

"Fantastisch om met mijn glutenvrije tripel samen met BeerSelect een bronzen en gouden medaille te winnen!"

Boels bieren

"Ik verhuisde van een andere brouwerij naar BeerSelect. De samenwerking verloopt vlotter én we hebben zopas een bronzen medaille gewonnen op de Brussels Beer Challenge."

Goed Excuus

"Als Nederlandse craftbrouwer kunnen we rekenen op het Belgische vakmanschap van BeerSelect. Ook een fantastische service!"

Keikop

"Ondertussen werken we al twee jaar met BeerSelect samen. Ik kijk ernaar uit om samen nieuwe recepten te brouwen."

Kuul

"Een snelgroeiend biermerk heeft een snelgroeiende brouwerij nodig. Bij Kuul werken we graag samen met BeerSelect. Als wij snel moeten schakelen, doen zij dat ook!"

Marlouf

"Samen met BeerSelect konden we de eerste Marokkaanse tripel op de markt brengen. We kijken uit naar de toekomst!"

Ostdonk

"Je kindje uit handen geven is nooit eenvoudig. Bij BeerSelect vonden we het vertrouwen om dat toch te doen. Bedankt, jongens!"

Quispel

"De brouwmeesters van BeerSelect zetten mijn woorden en wensen om in een recept voor een heerlijk witbiertje dat niet zwaar op de maag ligt. Een fantastische samenwerking."

Stien

"Ik startte mijn bierfirma op bij BeerSelect in mei 2020 en kon in het eerste half jaar zo’n 14 000 liter brouwen. BeerSelect levert een constante kwaliteit én hielp me met commercieel advies."

Tietje

"Tijdens onze zoektocht naar een brouwerij kwamen we terecht bij Beerselect: een onafhankelijke brouwerij die zich inzet voor microbrouwers. Kortom: een perfecte match!"

Tipsy

"Gastbrouwerij BeerSelect kon het oeroude recept van ons bier vertalen naar een fantastisch brouwsel. Ondertussen wonnen we zelfs een gouden medaille op de European Beer Challenge."

Tony

"Als Gents biermerk waren we gecharmeerd door de professionele aanpak van brouwerij BeerSelect. Enkele brouwsels later wordt ons bier ook in Nederland gesmaakt!"

Vandekelder

"Met BeerSelect kunnen we de brouwsels van onze kelder naar een groter volume vertalen. De communicatie is super!"

Volders

"BeerSelect zorgt er met z'n hypermoderne ketels en brouwinstallatie voor dat we met vertrouwen naar de markt kunnen gaan."

WELKOM BIJ

Oud genoeg om bier te drinken?

Je moet 18 jaar zijn om onze website te bezoeken