Waar kunnen we mee helpen?
You name it, we fill it!

Interesse in onze prijzen en mogelijkheden? Contacteer me via mathieu.deschuyter@beerselect.be of op +32 476 67 80 74

BeerSelect als award winning contractbrouwerij

Denk je aan een eigen bier of ready-to-drink? Of heb je al een brouwerij en zoek je uitbreiding van je productie-/afvulcapaciteit?

Dan ben je bij BeerSelect aan het juiste adres. Je kunt je eigen drank laten brouwen in onze state-of-the-art huurbrouwerijen in Gent en Evergem. Onze ervaren brouwmeesters helpen je graag met de verfijning van je bestaande recept of de ontwikkeling van een nieuw ambachtelijk product.

bierbrouwen-icon

Brouw- en bottelservice

Brouw- en bottelservice

Met onze twee productiesites in Gent en Evergem zijn we perfect uitgerust om zowel bieren als RTD's te produceren én te bottelen/inblikken voor derden - dus ook voor jou!

Blikken, flessen en fusten

Blikken, flessen en fusten

Dankzij onze state-of-the-art afvullijnen van Krones & GEA hebben we de mogelijkheid om vrijwel elk type fles, blik en fust te vullen, met een capaciteit van 15.000+ units per uur.

Verpakking & accijnsregeling

Verpakking & accijnsregeling

Ons team begeleidt je van A tot Z, zodat je met een gerust hart naar de markt kunt gaan.

Receptontwikkeling

Receptontwikkeling

Ons team van brouwers zijn meester in het vertalen van jouw recept tot creatie.

Laboanalyses

Laboanalyses

PCR, Anton Paar, spectrofotometer, CO2/O2 meters,... Allemaal aanwezig voor microbiologische en fysicochemische analyses om jouw kwaliteit te garanderen.

Logistiek

Logistiek

We zorgen ervoor dat jouw creatie op de juiste plek terechtkomt.

Jouw bier, onze missie

 

Als onderneming uw eigen bier op de markt brengen vormt een uitdagend project dat visie en vakmanschap vereist. Zowel voor de gepassioneerde brouwers als bierfirma’s biedt BeerSelect geavanceerde contractbrouwoplossingen.

Onze brouwers zijn toegewijd aan het creëren van unieke, hoogwaardige brouwsels die de essentie van smaak en innovatie vastleggen. Van traditionele recepten tot gedurfde experimenten, wij brengen jouw bierambities tot leven met ongeëvenaarde expertise en passie.

 

Download onze Tips & Tricks om succesvol een eigen bier te lanceren

Excellence in RTD’s

 
Bij BeerSelect breiden we onze passie voor brouwen uit naar de bruisende wereld van ready-to-drinks (RTDs). Ons doel? Innovatieve en verfrissende dranken creëren die perfect aansluiten bij jouw merk en visie. Van de ambachtelijke charme van huisgemaakte limonades tot de levendige sprankel van hard seltzers en de gezonde kracht van detox drinks, ons deskundige team zet jouw ideeën om in realiteit.

 

Onze trots? Een Krones afvullijn die elk uur 15.000 consumentenharten sneller laat kloppen en een tunnelpasteur die ervoor zorgt dat elk product veilig en smaakvol zijn weg vindt. Daarnaast bieden we verpakkingsopties aan die even milieubewust als innovatief zijn, inclusief can clips die compleet lijm- en plasticvrij zijn. Want laat ons eerlijk zijn, goed doen smaakt gewoon beter, toch?

 

Copacking: afvullen op blik, fles of vat


BeerSelect staat voor meer dan alleen het ambacht van brouwen; wij bieden een volledig spectrum aan diensten aan, waaronder copacking, om jouw unieke drankproduct op de markt te brengen. Of je nu kiest voor blikken, flessen, clips, dozen, of kratten, ons team staat klaar om jouw product precies volgens jouw specificaties af te vullen.

 Het proces begint zodra jij je product aanlevert in tankwagens. Ons laboratorium voert een grondige kwaliteitscontrole uit om de superieure kwaliteit van jouw drank te waarborgen, waarna het afvulproces van start gaat. Na het afvullen ondergaat jouw product opnieuw een kwaliteitscontrole, waarna het gereed is om opgehaald of verzonden te worden.

PilarShoots - Beerselect HR-65

Veelgestelde vragen

Bij contractbrouwen of huurbrouwen lever je als koper een recept aan een huurbrouwerij, die als leverancier dienstdoet. Op die manier geef je het brouw- en verpakkingsproces uit handen en hoef je zelf geen dure apparatuur aan te schaffen.

De brouwtijd hangt af van de bierstijl en de brouwmethode. Samen bespreken we de gepaste afleverdatum. Omdat bier een artisanaal natuurproduct is, reken je meestal best op zo’n zes weken.

Kort en bondig: nee! Je hoeft zelf geen ingrediënten aan te leveren. Ons BeerSelect-team garandeert je verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Die zitten netjes inbegrepen in de totale brouwprijs. Beschik je over speciale eigen ingrediënten of vraagt je bier om een ongebruikelijk adjunct of hoptype, dan vertel je dat gewoon aan onze bierspecialisten.

We kunnen vrijwel alle stijlen van bier brouwen. Enkel wilde gisten gebruiken we niet in onze brouwerij. Heb je speciale noden of wensen? Onze bierconsulenten luisteren graag naar jouw verhaal tijdens het intakegesprek.

De smaak van een bier hangt af van een heleboel variabelen. Met onze gloednieuwe installaties en vakkundige brouwmethodes zorgen we voor een constante smaak en kwaliteit van jouw bier. We bespreken je recept samen met onze ervaren brouwmeesters, voor de beste toepassing in onze installaties.

Interesse om je eigen bier te laten brouwen? We delen je enthousiasme! Wij nodigen je dan ook graag uit voor een rondleiding in onze brouwerij. Daarnaast geven we je graag productie- en commercieel advies.

Je eigen bier brouwen is een spannende onderneming! Jij levert het recept aan, en ons team van experts brouwt het bier voor jou. Omdat we onze transparantie hoog in het vaandel dragen, kun je op aanvraag ook aanwezig zijn op de brouwdag. Daarnaast geven we je ook de kans om je bier te komen proeven in lagering of voor afhaling.

Tevreden klanten

Over BeerSelect

Met BeerSelect ondersteunen we gepassioneerde brouwers in het brouwen van creatieve en unieke ambachtelijke dranken. We brouwen dranken op maat, helemaal volgens jouw recept. Zo innoveren we samen onze geroemde Belgische bier- en drankcultuur

BeerSelect is de ideale partner voor groeiende en grote brouwerijen, maar ook voor producenten van andere soorten dranken. Kies voor BeerSelect en til jouw onderneming naar grotere hoogtes.

Bedankt voor je interesse! Download hier

Door je e-mailadres op te geven ga je akkoord met ons privacybeleid.

WELKOM BIJ

Oud genoeg om bier te drinken?

Je moet 18 jaar zijn om onze website te bezoeken