Biersommeliers die leven in de brouwerij BRENGEN

Een passie voor bier die uitgroeide tot een professionele brouwerij

Ons verhaal ging van start in 2016, toen we met een groep gelijkgestemde zielen de craftbieren in de kijker wilden zetten. Dankzij ons enthousiasme, durf en een flinke dosis doorzettingsvermogen zijn we erin geslaagd om onze droom op touw te zetten:

Een toonaangevende groepsbrouwerij waar jij en jouw bieren zich helemaal thuis voelen.

Ons team

De geroemde kwaliteit die we met onze brouwerij leveren, hangt niet enkel af van grondstoffen en recepten. Ons team is wat het verschil maakt. Van ervaren meesterbrouwers over gepassioneerde ingenieurs tot onze bevlogen oprichters: onze gezamenlijke toewijding zorgt ervoor dat je de ambacht in je craftbier proeft.

Wout Meuleman

Founder - CEO | Als tiener brouwde Wout al z'n eigen bier. Een beter bewijs voor ondernemerschap en bierpassie bestaat niet! Al gauw ontdekte hij dat lokale brouwers elke dag opnieuw dezelfde problemen tegenkwamen. Daar wilde hij komaf mee maken. Enkele jaren later werd BeerSelect geboren.

Miel Bonduelle

Founder - Commercial Management | Met familie in Poperinge, de wieg van de Belgische hop, stond het in de sterren geschreven dat Miel biersommelier zou worden. Zijn missie: van BeerSelect elke dag opnieuw een plek maken waar ambachtelijke brouwers zich thuis voelen.

Kasper Peeters

Founder - Operational Management | Als bierliefhebber die altijd naar streekbieren grijpt, bestaat 'goed genoeg' niet voor Kasper. Hij is onze operationeel verantwoordelijke, die alles in heldere procedures giet. Zo kan ons brouwteam de heerlijkste brouwsels tot leven wekken.

Mathieu Deschuyter

General Management | Met zijn ervaring uit verschillende takken van de bedrijfswereld helpt hij bij de verdere uitbouw van BeerSelect tot de referentie in ons land als contractbrouwerij.

Jasper Candaele

Brouwingenieur - Brouwmeester | Met zijn twee masters in de biochemie en jarenlange ervaring in brouwerijen van ambachtelijk bier, vertaalt Jasper zijn wetenschappelijke kennis naar technisch perfecte brouwsels.

Amber Adriaensen

Brouwer | Na haar masterdiploma deed Amber tevens een postgraduaat in de 'Malting & Brewing Sciences'. Met veel passie streeft Amber naar een kwaliteit om U tegen te zeggen.

Frido Brouwers

Export | Frido wendt z'n internationale ervaring aan om ervoor te zorgen dat de hele wereld kan proeven van onze fantastische Belgische brouwkwaliteit.

Bram Van Mullem

Brouwmeester | De ervaring die hij meebrengt uit de brouw- en inoxwereld, wendt Bram aan om speciale uitdagingen aan te gaan. Moeilijk te filteren bier? He's your man!

Cisse Deckers

Brouwer | Als Bio-Engineer in voedselprocessen stopt Cisse zijn expertise in alle brouwsels die door de ketels van BeerSelect gaan.

Stijn Cnudde

Brouwer | Na z'n stage Bij BeerSelect wist Stijn meteen dat hij voor de brouwerswereld geboren was. Z'n passie en kennis proef je in onze brouwsels!

Bert Van de Velde

Brouwingenieur | Als industrieel ingenieur in de biotechnologie en met een postgraduaat innovatie op zak is Bert mee verantwoordelijk van de kwaliteit van onze bieren.

Katia De Busschere

Administratieve duizendpoot | Met jaren administratieve ervaring zorgt deze enthousiaste Gentse voor onze factuur - en accijns verwerking. Verder houdt Katia van reizen en een lekker glas bier!

Kristof Van Aken

Technisch operator | Kristof is onze duvel-doet-al. Werk met machines, vorkliften en transportbanden kent geen geheimen voor hem.

John Dhaenens

Technisch wonder | U vraagt? John draait! Met zijn technische achtergrond zette hij de brouwerij van BeerSelect letterlijk mee op poten en helpt hij de verdere operationele uitbouw.

Lode Depoorter

Polyvalente medewerker | Met zijn operationele ervaring weet Lode als geen ander van aanpakken. Hij zorgt mee voor de logistieke verwerking in de brouwerij.

Mickel Saelens

Vorklift chauffeur | Vroem vroem! Als vorkliftchauffeur brengt Mickel mee leven in de brouwerij.

Lien Fasseur

Supply Chain Manager | Dankzij Lien draait BeerSelect optimaal want ze zorgt dagelijks voor operationele efficiëntie. Van de aankoop van grondstoffen tot het bier tot bij u brengen, met haar uitstekende organisatie skills regelt ze het allemaal.

Tom Elen

Bottelarij | Flessen, vaten of blikjes, Tom vult ze allemaal! Hij zorgt mee voor de sfeer en gezelligheid binnen het bottelteam.

Mathias Vanhoe

Bottelarij | Mathias steekt met plezier de handen uit de mouwen om de bottellijn vlot te laten verlopen. Met een glimlach vult hij flesjes alsof het niets is.

Yuriy Kashevko

Polyvalent medewerker | Yuriy is overal te vinden in de brouwerij! Met zijn vele vaardigheden is hij de perfecte multi-inzetbare persoon.

Steven Laurier

Brouwer | Als gepassioneerd brouwer steekt Steven al zijn liefde in de bieren die hij bij BeerSelect maakt!

Peter Croonenberghs

Brouwingenieur - Consultant | Als bierbrouwdocent en met jarenlange ervaring in grote brouwerijen begeleidt Peter ons team als brouwconsultant.

Johan Dedeyn

Brouwconsultant | Johan beschikt over tonnen brouwtechnische kennis en jarenlange ervaring als technical manager bij een internationale brouwerij. Hij begeleidt BeerSelect als brouwconsultant.

Onze geschiedenis

1

BeerSelect opgericht in 2016

Lancering van BeerSelect op de jaarbeurs Gent. We gingen naar de markt als online distributeur voor craftbieren.

2

Gesprekken met honderden brouwers
Dankzij ons distributienetwerk kwamen we in contact met brouwers en bierfirma’s en leerden we hun noden kennen. Vaak misten ze een kwalitatieve productiepartner die capaciteit kon garanderen.

3

Grootste brouwerij van Gent
Met onze centrale ligging en toonaangevende kwaliteit brouwen we bieren voor lokale brouwers en internationale bierfirma’s.

4

Grote uitbreiding brouwerij en mogelijkheden

Door het gigantische succes tijdens de eerste jaren van onze brouwerij, besluiten we uit te breiden. Zo kunnen we nog meer brouwers de kans geven om hun bieren naar een hoger niveau te tillen.

WELKOM BIJ

Oud genoeg om bier te drinken?

Je moet 18 jaar zijn om onze website te bezoeken