Biersommeliers die leven in de brouwerij BRENGEN

Een passie voor bier die uitgroeide tot een professionele brouwerij

Ons verhaal ging van start in 2016, toen we met een groep gelijkgestemde zielen de craftbieren in de kijker wilden zetten. Dankzij ons enthousiasme, durf en een flinke dosis doorzettingsvermogen zijn we erin geslaagd om onze droom op touw te zetten:

Een toonaangevende groepsbrouwerij waar jij en jouw bieren zich helemaal thuis voelen.

Oprichters BeerSelect

Ons team

De geroemde kwaliteit die we met onze brouwerij leveren, hangt niet enkel af van grondstoffen en recepten. Ons team is wat het verschil maakt. Van ervaren meesterbrouwers over gepassioneerde ingenieurs tot onze bevlogen oprichters: onze gezamenlijke toewijding zorgt ervoor dat je de ambacht in je craftbier proeft.

Wout Meuleman

Founder - CEO | Als tiener brouwde Wout al z'n eigen bier. Een beter bewijs voor ondernemerschap en bierpassie bestaat niet! Al gauw ontdekte hij dat lokale brouwers elke dag opnieuw dezelfde problemen tegenkwamen. Daar wilde hij komaf mee maken. Enkele jaren later werd BeerSelect geboren.

Miel Bonduelle

Founder - Commercial Management | Met familie in Poperinge, de wieg van de Belgische hop, stond het in de sterren geschreven dat Miel biersommelier zou worden. Zijn missie: van BeerSelect elke dag opnieuw een plek maken waar ambachtelijke brouwers zich thuis voelen.

Kasper Peeters

Founder - Operational Management | Als bierliefhebber die altijd naar streekbieren grijpt, bestaat 'goed genoeg' niet voor Kasper. Hij is onze operationeel verantwoordelijke, die alles in heldere procedures giet. Zo kan ons brouwteam de heerlijkste brouwsels tot leven wekken.

Mathieu Deschuyter

Mathieu Deschuyter

General Management | Met zijn ervaring uit verschillende takken van de bedrijfswereld helpt hij bij de verdere uitbouw van BeerSelect tot de referentie in ons land als contractbrouwerij.

Jasper Candaele

Brouwingenieur - Brouwmeester | Met zijn twee masters in de biochemie en jarenlange ervaring in brouwerijen van ambachtelijk bier, vertaalt Jasper zijn wetenschappelijke kennis naar technisch perfecte brouwsels.

HélèneSympl2160x2160

Hélène Deldicque

Account manager | Als aanspreekpunt voor onze craft brouwers staat de communicatieve Hélène klaar met commerciële raad en daad!


Frido Brouwers

Export | Frido wendt z'n internationale ervaring aan om ervoor te zorgen dat de hele wereld kan proeven van onze fantastische Belgische brouwkwaliteit.

Bram Van Mullem

Brouwmeester | De ervaring die hij meebrengt uit de brouw- en inoxwereld, wendt Bram aan om speciale uitdagingen aan te gaan. Moeilijk te filteren bier? He's your man!

Cisse Deckers

Brouwer | Als Bio-Ingenieur in de voedingsprocessen stopt Cisse zijn expertise mee in alle brouwsels die bij BeerSelect door de ketels passeren.

Bert Van de Velde

Brouwingenieur | Als industrieel ingenieur in de biotechnologie en met een postgraduaat innovatie op zak is Bert mee verantwoordelijk van de kwaliteit van onze bieren.

Stijn Cnudde

Brouwer | Na z'n stage Bij BeerSelect wist Stijn meteen dat hij voor de brouwerswereld geboren was. Z'n passie en kennis proef je in onze brouwsels!

Katia De Busschere

Administratieve duizendpoot | Met jaren administratieve ervaring zorgt deze enthousiaste Gentse voor onze factuur - en accijns verwerking. Verder houdt Katia van reizen en een lekker glas bier!

Kristof Van Aken

Technisch operator | Kristof is onze duvel-doet-al. Werk met machines, vorkliften en transportbanden kent geen geheimen voor hem.

John Dhaenens

Technisch wonder | U vraagt? John draait! Met zijn technische achtergrond zette hij de brouwerij van BeerSelect letterlijk mee op poten en helpt hij de verdere operationele uitbouw.

Lode Depoorter

Polyvalente medewerker | Met zijn operationele ervaring weet Lode als geen ander van aanpakken. Hij zorgt mee voor de logistieke verwerking in de brouwerij.

Johan Dedeyn

Brouwconsultant | Johan beschikt over tonnen brouwtechnische kennis en jarenlange ervaring als technical manager bij een internationale brouwerij. Hij begeleidt BeerSelect als brouwconsultant.

Peter Croonenberghs

Brouwingenieur - Consultant | Als bierbrouwdocent en met jarenlange ervaring in grote brouwerijen begeleidt Peter ons team als brouwconsultant.

Onze geschiedenis

1

BeerSelect opgericht in 2016

Lancering van BeerSelect op de jaarbeurs Gent. We gingen naar de markt als online distributeur voor craftbieren.

2

Gesprekken met honderden brouwers
Dankzij ons distributienetwerk kwamen we in contact met brouwers en bierfirma’s en leerden we hun noden kennen. Vaak misten ze een kwalitatieve productiepartner die capaciteit kon garanderen.

3

Grootste brouwerij van Gent
Met onze centrale ligging en toonaangevende kwaliteit brouwen we bieren voor lokale brouwers en internationale bierfirma’s.

4

Grote uitbreiding brouwerij en mogelijkheden

Door het gigantische succes tijdens de eerste jaren van onze brouwerij, besluiten we uit te breiden. Zo kunnen we nog meer brouwers de kans geven om hun bieren naar een hoger niveau te tillen.

WELKOM BIJ

Oud genoeg om bier te drinken?

Je moet 18 jaar zijn om onze website te bezoeken